A bosszúálló

April 28, 2019

Anne Stuart - A bosszúálló

Letölteni A bosszúálló könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Becsülete helyrehozhatatlanul elveszett, a londoni társaság kiközösítette, a bájos és művelt Miranda Rohan mégsem omlik össze. Lázadó lélekkel úgy dönt, inkább élvezi a szabadságot, amely abból fakad, hogy nincs már veszítenivalója. Független életmódja azonban könnyű prédává teszi a rossz hírű és titokzatos Lucien de Malheur számára, akit sokan csak úgy ismernek: a Skorpió.
Húga tragikus haláláért a Rohan családot okolja Lucien, ezért csapdába csalja Mirandát, a bizalmába férkőzik, a barátja lesz, sőt magába bolondítja, végül házasságra kényszeríti, és megalázza, ezzel akarván még több fájdalmat okozni ellenségeinek. Ha a gyűlöletet és a szenvedést felülírja a szenvedély, lehetnek-e még boldogok a tóparti kastély magányában?”

A bosszúálló

Könyv adatok
Cím: A bosszúálló

Szerző: Anne Stuart

Kiadó: Harlequin

Sorozat: Arany Széphistória
Oldalszám: 352 oldal
Megjelenés: 2015. október 01.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9789634070399

Olvasni online A bosszúálló könyv ingyen

Anne Kristine Stuart 1948-ban Philadelphiában született. Huszonöt évesen publikálta első regényét, és nyomban átütő sikert aratott vele. Azóta több mint száz műve jelent meg,egyaránt otthonosan mozog a modern és a történelmi témákban. Könyveiben a szenvedélyes szerelem sötét, misztikus, olykor krimiszerű elemekkel keveredik. Izgalmas, fordulatos meseszövésével egyszerűen lebilincseli az olvasókat.

comments powered by Disqus