A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész)

April 28, 2019

Kai Meyer - A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész)

Letölteni A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Minden könyvnek van egy titkos oldala.
Furia Faerfax a könyvek világában él. Családja vidéki birtoka egy végtelenségbe nyúló könyvtár fölött emelkedik. A lány egy nap különleges könyvre bukkan: a lapokra írt sorok segítségével képes levelezni Severinnel, aki 1804-ből válaszol neki. Miközben a barátság lassan vonzalommá formálódik, Furia nem is sejti, milyen halálos veszedelem fenyegeti a családját. A tragédia hamar bekövetkezik, édesapját elveszti, öccsét pedig elrabolják. Így Furia olyan erőkkel kerül szembe, amelyek hatalmát még csak nem is sejti. Hogy segítséget kapjon, Libropolisba, az eltűnt könyvesboltok városába megy. Itt találkozik a vadóc lánnyal, Cattel, és Finniannel, a felkelővel. Együtt vonulnak harcba a könyvmágia urai és az összes könyvet fenyegető betűhalál ellen.
“Lélegzetelállító könyv! Meyer hihetetlen érzékkel vezeti az olvasót ebben a bűvös világban. Itt minden megtörténhet, amit csak el lehet képzelni.”
Goodreads
“Ez a könyv egy igazi szerelmi vallomás az olvasás varázslatához, ahogyan azt az ember felcseperedve egy életen át keresi a gyermekkori felolvasások csodájának emlékképeiben.”
Westdeutsche Allgemeine Zeitung
“Meyer történetében csak úgy pezsegnek az ötletek, a kalandos figurák és a mesebeli lények. A Harry Potter-rajongók biztosan imádni fogják.”
Literaturkurier
“Igazán nagyívű elbeszélés, amely elejétől a végéig lenyűgözi az olvasót. Egy olyan különleges és mágikus világba kalauzol minket, ahol mindent átjár a varázslat.”
Amazon
“A tizenöt éves Furia Faerfax nagyon szerethető karakter. Mindenre elszánt és bátor. A legnagyobb megrázkódtatások közepette sem téveszti szem elől a célt.”
Barnes and Noble

A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész)

Könyv adatok
Cím: A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész)

Szerző: Kai Meyer

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Sorozat: Dream válogatás
Oldalszám: 416 oldal
Megjelenés: 2017. december 11.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789632617534

Olvasni online A betű mágusa (Varázskönyv-trilógia 1. rész) könyv ingyen

comments powered by Disqus