A Nap is csillag

April 28, 2019

Nicola Yoon - A Nap is csillag

Letölteni A Nap is csillag könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Natasha: Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.

Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára.

Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?

Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónője, a Minden, minden szerzője. Jamaicában és Brooklynban nőtt fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.


Hét könyv, amiből hamarosan film készül.
Hollywoodban már évek óta trend a bestsellerek filmadaptációja. Most összegyűjtöttünk hat filmet, amiből hamarosan film készül.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A Nap is csillag

Könyv adatok
Cím: A Nap is csillag

Szerző: Nicola Yoon

Kiadó: GABO KIADÓ

Oldalszám: 364 oldal
Megjelenés: 2017. december 31.
Kötés: Fűzött
ISBN: 9789634065029

Olvasni online A Nap is csillag könyv ingyen

comments powered by Disqus