A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK

April 28, 2019

ZACHER GÁBOR - DR. KARIZS TAMÁS - A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK

Letölteni A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Az ország kedvenc toxikológusa. Hetente három-négy előadást tart, négy vidéki egyetemen tanít, napi negyven-negyvenöt beteget lát el az osztályán. Heti egy-két éjszaka ügyel, beosztottjai állítják, hogy ha ő vezeti az éjszakai ügyeletet, akkor mindig húzósabb a műszak, mert maximalista. Ha van szabadideje, akkor sincs, mert ilyenkor olvas utána a szakmájába vágó kérdéseknek.Saját bevallása szerint munkaalkoholista. Napi egy tábla mogyorós csokoládéval üzemel, s a pipáját sem tenné le semmi pénzért. Merthogy valamitől neki is függenie kell. Vallja, hogy tízmillió függő országa vagyunk - mert szenvedély nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Ám meg kell tudni húzni a szenvedélyszerű viselkedés és a szenvedélybetegség közötti határvonalat.

Szól ez a könyv tehát minden függőnek és kevésbé függőnek, kezdő és haladó szülőknek, akik nem tudnak mit kezdeni rakoncátlan gyermekeikkel, és az állandóan változó világgal, ami újabb és újabb függőségeket hoz létre - mindezt teszi életszagú, megtörtént esetek elmesélésével, olykor humorosan, sokszor pedig halálosan komolyan.

Dr. Karizs Tamás, a kötet társszerzőjeJogász, újságíró, szerkesztő, fotósZacher Gáborral a gimnáziumban elválaszthatatlan jó barátok lettek, s ez a harminchét éve tartó barátság adta az ötletet, hogy közösen gondolják végig, s írják meg ezt a kötetet. Valószínűleg ő az egyetlen, aki iránt a közismert toxikológus teljes bizalommal volt, és akivel őszintén oszthatta meg gondolatait.

A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK

Könyv adatok
Cím: A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK

Szerző: ZACHER GÁBOR - DR. KARIZS TAMÁS

Kiadó: STÚDIUM PLUSZ KÖNYVKIADÓ KFT.

Oldalszám: 320 oldal
Megjelenés: 2011. november 23.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786155054402
Méret: 139 mm x 200 mm x 25 mm

Olvasni online A ZACHER - MINDENNAPI MÉRGEINK könyv ingyen

comments powered by Disqus