A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK -

April 28, 2019

Cabot, Meg - A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Letölteni A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK - könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Figyelem, kedves Mia-rajongók! Végre megjelenhetett Mia naplójának 6. kötete! Biztosan kíváncsiak vagytok a késedelem okára: egyszerűen arról van szó, hogy Amelia Mignonette Grimaldi Renaldo hercegnő titkosította naplójának ezt a részét - a túlzottan intim, magánjellegű részek miatt! (Tudhatjátok róla, hogy milyen szemérmes természetű.)

A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Könyv adatok
Cím: A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Szerző: Cabot, Meg

Kiadó: CICERÓ KÖNYVSTÚDIÓ

Megjelenés: 2007. szeptember 27.
Kötés: Kötött
ISBN: 9635394691

Olvasni online A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 6. - TÖK JÓ KÖNYVEK - könyv ingyen

Meggin Patricia Cabot (Bloomington, Indiana, 1967. február 1. –) amerikai írónő. Könyvei több néven is jelentek már meg. Első regényei Patricia Cabot néven jelentek meg, de később publikált Jenny Carroll néven is. Szülőhazájában már több mint ötven könyve jelent meg, legismertebb könyvsorozata A neveletlen hercegnő naplója.

Miután lediplomázott az egyetemen, New York-ba költözött, azóta is ott él férjével, bár időnként vidékre költöznek. Eredetileg illusztrátorként dolgozott, de hamar felmondott és a New Yorki Egyetemen vállalt munkát. Ennek az állásnak köszönhetően több ideje jutott az írásra. Férjével, a magyar felmenőkkel rendelkező Benjamin D. Egnatz költővel 1993. április 1-jén, Bolondok Napján kötött házasságot. Azért ezen a napon tartották az esküvőt, mert férje meggyőződése az volt, hogy elsősorban bolondok kötnek házasságot.

Két macskája van: Gem és a félszemű Henrietta.

Meg Cabot 2003 májusa óta nyílt blogot is vezet, amiben a könyveiről, a hétköznapjairól, és kedvenc időtöltéseiről mesél fényképekkel gazdagítva.

comments powered by Disqus