A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 3/4 - TÖK JÓ KÖNYVEK -

April 28, 2019

Cabot, Meg - A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 3/4 - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Letölteni A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 34 - TÖK JÓ KÖNYVEK - könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Lilly Moscowitz szerint február 14-e a képeslapgyártók meg a virágosok által kreált ünnep, melyet a magányosoknak találtak ki. Mia Thermopolis bánatára, ezzel szerelme is, Lilly bátyja, Michael is egyetért. De hogy még barátnője, Tina is azt állítja, hogy az édesség- és ékszergyártók kitalációja ez az egész Valentin-napi felhajtás, ez már végképp elkeseríti a romantikus lelkű Miát. Naplójában ezúttal február 11-től izgulhatjuk végig a február 14-ig zajló eseményeket, melyekbe még Grandmére asztrológusának szörnyű, Miát érintő, szerelmi jóslata is belefér. Annyit talán elárulhatunk, hogy a nevezetes napon Michael kedves meglepetéssel szolgál Miának és az olvasóknak egyaránt

A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 34 - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Könyv adatok
Cím: A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 34 - TÖK JÓ KÖNYVEK -

Szerző: Cabot, Meg

Kiadó: CICERÓ KÖNYVSTÚDIÓ

Sorozat: Tök jó könyvek
Oldalszám: 75 oldal
Megjelenés: 2007. szeptember 27.
Kötés: Kötött
ISBN: 9635395798
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 7 ÉS 3/4 - TÖK JÓ KÖNYVEK - könyv ingyen

Meggin Patricia Cabot (Bloomington, Indiana, 1967. február 1. –) amerikai írónő. Könyvei több néven is jelentek már meg. Első regényei Patricia Cabot néven jelentek meg, de később publikált Jenny Carroll néven is. Szülőhazájában már több mint ötven könyve jelent meg, legismertebb könyvsorozata A neveletlen hercegnő naplója.

Miután lediplomázott az egyetemen, New York-ba költözött, azóta is ott él férjével, bár időnként vidékre költöznek. Eredetileg illusztrátorként dolgozott, de hamar felmondott és a New Yorki Egyetemen vállalt munkát. Ennek az állásnak köszönhetően több ideje jutott az írásra. Férjével, a magyar felmenőkkel rendelkező Benjamin D. Egnatz költővel 1993. április 1-jén, Bolondok Napján kötött házasságot. Azért ezen a napon tartották az esküvőt, mert férje meggyőződése az volt, hogy elsősorban bolondok kötnek házasságot.

Két macskája van: Gem és a félszemű Henrietta.

Meg Cabot 2003 májusa óta nyílt blogot is vezet, amiben a könyveiről, a hétköznapjairól, és kedvenc időtöltéseiről mesél fényképekkel gazdagítva.
comments powered by Disqus