A TÖRVÉNYALKOTÓ

April 28, 2019

Herman Wouk - A TÖRVÉNYALKOTÓ

Letölteni A TÖRVÉNYALKOTÓ könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“A Törvényalkotó szellemes, romantikus és lebilincselő levélregény, melynek szereplői egy kortárs Mózes-film készítésére vállalkoznak. A központi alak Margo Solovei, a tehetséges, fiatal író-rendező, aki szembefordulva szigorú zsidó neveltetésével, elsősorban apjával, művészi karrierbe kezd. Amikor egy ausztrál multimilliárdos vállalja, hogy fedezi egy Mózes-film költségeit, amennyiben a forgatókönyv megfelel bizonyos minőségi követelményeknek, Margo mindent megtesz azért, hogy a munkát sikeresen elvégezze.
A regény két kulcsfigurája maga Herman Wouk és a felesége, Betty Sarah, akik szinte akaratuk ellenére bonyolódnak bele a Mózes-filmbe. A történet levelekből, feljegyzésekből, e-mailekből, naplórészletekből, újságcikkekből, tweet-bejegyzésekből, Skype-leiratokból és SMS-ekből rajzolódik ki. A regény Mózessel, a házassággal, a hagyomány erejével, a lázadással és a visszatalálással viaskodó figurái Wouk egész életének bölcsességét közvetítik az olvasónak.
A Törvényalkotó, melyet a 2015. május 27.-én 100. életévét betöltő Wouk 97 éves korában írt, most jelenik meg először magyarul.A TÖRVÉNYALKOTÓ

Könyv adatok
Cím: A TÖRVÉNYALKOTÓ

Szerző: Herman Wouk

Kiadó: Kossuth Kiadó

Oldalszám: 224 oldal
Megjelenés: 2015. november 28.
ISBN: 9789630983365
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online A TÖRVÉNYALKOTÓ könyv ingyen

comments powered by Disqus