A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK

April 28, 2019

Cabot, Meg - A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK

Letölteni A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell válnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől. Azonban speciális szabálygyűjteménye segítségével Allie minden helyzetben feltalálja magát a maga vidám és vagány módján.

A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK

Könyv adatok
Cím: A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK

Szerző: Cabot, Meg

Kiadó: CICERÓ KÖNYVSTÚDIÓ

Megjelenés: 2009. február 02.
ISBN: 9789635396580

Olvasni online A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK könyv ingyen

Meggin Patricia Cabot (Bloomington, Indiana, 1967. február 1. –) amerikai írónő. Könyvei több néven is jelentek már meg. Első regényei Patricia Cabot néven jelentek meg, de később publikált Jenny Carroll néven is. Szülőhazájában már több mint ötven könyve jelent meg, legismertebb könyvsorozata A neveletlen hercegnő naplója.

Miután lediplomázott az egyetemen, New York-ba költözött, azóta is ott él férjével, bár időnként vidékre költöznek. Eredetileg illusztrátorként dolgozott, de hamar felmondott és a New Yorki Egyetemen vállalt munkát. Ennek az állásnak köszönhetően több ideje jutott az írásra. Férjével, a magyar felmenőkkel rendelkező Benjamin D. Egnatz költővel 1993. április 1-jén, Bolondok Napján kötött házasságot. Azért ezen a napon tartották az esküvőt, mert férje meggyőződése az volt, hogy elsősorban bolondok kötnek házasságot.

Két macskája van: Gem és a félszemű Henrietta.

Meg Cabot 2003 májusa óta nyílt blogot is vezet, amiben a könyveiről, a hétköznapjairól, és kedvenc időtöltéseiről mesél fényképekkel gazdagítva.

comments powered by Disqus