A csoda

April 28, 2019

Emma Donoghue - A csoda

Letölteni A csoda könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A 19. századi Írország kellős közepén, az ingoványos, tőzegszagú lápvidéken a burgonyavész és a tömeges kivándorlások miatt megfogyatkozott lakosság életét a katolikus vallás, a helyi hiedelemvilág és a csekély élelem megszerzése határozza meg. Ezt a kilátástalanságot ragyogja be egy tizenegy éves kislány, aki valódi látványosságnak számít a környékbeliek szemében. Anna O'Donnell négy hónapja nem vett magához táplálékot. Szülei és orvosa állítják, hogy a kislány nem csaló, hanem maga a csoda.
Lib Wright egykor a krími háborúban szolgált ápolónőként. Az ott tapasztaltak megkeményítették őt, gyakorlatias, szkeptikus és cinikus nőként érkezik az aprócska ír faluba, ahol azt a feladatot kapja, hogy leleplezzen vagy minden kétséget kizáróan alátámasszon egy égbekiáltó szélhámosságot. Két hétig kell megfigyelnie Annát.
Emma Donoghue legújabb mesterműve két nagyon különböző ember története, akik visszafordíthatatlanul részesei lesznek egymás életének. Érzékenyen megírt pszichológiai thriller a szeretet küzdelméről a gonoszsággal szemben.

A csoda

Könyv adatok
Cím: A csoda

Szerző: Emma Donoghue

Kiadó: Alexandra Kiadó

Oldalszám: 320 oldal
Megjelenés: 2017. november 24.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634470755
Méret: 208 mm x 135 mm x 32 mm

Olvasni online A csoda könyv ingyen

comments powered by Disqus