A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ

April 28, 2019

Joachim Masannek - A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ

Letölteni A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Nincs annál jobb dolog a világon, mint a Vad Banda tagjának lenni. A haverok és a foci, számomra így teljes az élet, nem is szeretnék változtatni rajta. De az élet mindig tartogat meglepetéseket.

Az osztályunkba új srác érkezett: Rocco, a brazil csodacsatár fia. A többiek rögtön a lábainál hevertek, csak mert híres az apja és egész jól focizik. Még a Vad Bandába is be akarták választani.Rocco apja azonban eltiltotta tőlünk a fiát. A Vad Banda szerinte komolytalan csapat, Roccónak semmi keresnivalója közöttünk. Ekkora sértést nem hagyhattunk annyiban. Érdekel, hogyan bizonyítottuk be Ribaldónak, hogy a Vad Banda a legjobb? Megtudhatod; ha elolvasod ezt a könyvet.
Félix, a tornádó

A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ

Könyv adatok
Cím: A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ

Szerző: Joachim Masannek

Kiadó: Fabula Stúdió Kft.

Sorozat: A Vad Focibanda
Oldalszám: 134 oldal
Megjelenés: 2007. szeptember 27.
ISBN: 9638648422
Méret: 214 mm x 151 mm x 14 mm

Olvasni online A VAD FOCIBANDA - FÉLIX, A TORNÁDÓ könyv ingyen

A neves német író-forgatókönyvíró, Joachim Masannek neve jól ismert a magyar gyerekek körében is: az elmúlt tíz évben A vad focibanda című sikerszériája több ezer gyerkőcnek volt meghatározó olvasmányélménye világszerte. A szerző Honky Tonk kalózok című új könyvsorozata térben és időben is különleges kalandokat ígér, s legalább ennyi kis- és nagykamaszt fog magával ragadni, mint a „Vad banda” szereplőinek élete!
comments powered by Disqus