A RUHAKÉSZÍTŐ

April 28, 2019

ROSALIE HAM - A RUHAKÉSZÍTŐ

Letölteni A RUHAKÉSZÍTŐ könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A szerelem, a gyűlölet és az haute couture felejthetetlen regénye

Még csak tízéves volt, amikor a kis Myrtle “Tilly” Dunnage-ot elüldözték szülővárosából. Húsz év elteltével, miután a legnevesebb párizsi divatházaknál kitanulta a ruhatervező és -készítő szakma minden csínját-bínját, hazatér. Eredetileg csak egy rövid látogatást tervezett, ám aztán úgy dönt, otthon marad, hogy gondoskodhasson beteg anyjáról.
Ám Dungatar, ez a poros, isten háta mögötti ausztrál városka nem felejt: itt nem csak a bűnök, az emlékek és a vádaskodások árnyéka is messzire nyúlik. Tilly szinte számkivetettként tengeti a napjait, egyedül Farrat őrmester, a ruha- és divatbolond rendőr hajlandó szóba állni vele - és mindenki nagy döbbenetére Teddy, az ünnepelt futballsztár.
A lány saját tervezésű, extravagáns ruhái eleinte csak irigységet váltanak ki a nőkből, ám aztán megtörik a jég: Tilly egyre több megrendelést kap, és a Dungatarba tévedő utazó nem győz csodálkozni a legfrissebb divatkreációkban páváskodó kisvárosi háziasszonyok láttán. Egy tragikus baleset azonban ismét Tilly ellen fordítja a lakókat, aki ezt az igazságtalanságot már nem tűrheti, és elhatározza, hogy bosszút áll…
A történet mozifilmen is megtekinthető Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth és Hugo Weaving főszereplésével.

A RUHAKÉSZÍTŐ

Könyv adatok
Cím: A RUHAKÉSZÍTŐ

Szerző: ROSALIE HAM

Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ

Oldalszám: 384 oldal
Megjelenés: 2015. november 05.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789636355319
Méret: 122 mm x 200

Olvasni online A RUHAKÉSZÍTŐ könyv ingyen

comments powered by Disqus