A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS

April 28, 2019

Stephenie Meyer - A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS

Letölteni A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Ennek az átfogó kötetnek minden Twilight-rajongó könyvespolcán ott a helye. Mindent megtudhatsz szíved felejthetetlen világáról, ahol otthon vagy.

Ebben a részletgazdag, színes kézikönyvben a közel száz nagyszerű illusztráció és fotó mellett exkluzív anyagok, a regényből kimaradt részletek, szereplőleírások, családfák, térképek, és rejtett összefüggések várják az olvasót, valamint egy izgalmas interjú, bennfentes információkkal. Végtelen, vonzó világ!

A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS

Könyv adatok
Cím: A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS

Szerző: Stephenie Meyer

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Oldalszám: 560 oldal
Megjelenés: 2011. május 03.
Kötés: kötött
ISBN: 9789632451510
Méret: 204 mm x 136

Olvasni online A Twilight világa - hitelesen, színesen - KEMÉNY BORÍTÓS könyv ingyen

Stephenie Morgan Meyer (Hartford, Connecticut, USA, 1973. december 24. –) amerikai írónő. Szülei Stephen és Candy Morgan. Keresztnevét édesapja után kapta, persze lányosítva. Öt testvére van: Seth (aki az írónő honlapját szerkeszti), Emily, Jacob, Paul és Heidi. Gyermekkorukat Phoenixben, Arizonában töltötték. Itt ismerkedett meg férjével is (akinek beceneve "Pancho") és 1994-ben össze is házasodtak. Stephenie egy évvel később sikeresen befejezte a Brigham Young Egyetem, angol szakát.

Három fiú gyermekük született: Gabe, Seth és Eli. Meyer mormon vallású, tagja Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza nevű közösségnek.
comments powered by Disqus