A GYERMEKKOR VÉGE

April 28, 2019

CLARKE, ARTHUR C. - A GYERMEKKOR VÉGE

Letölteni A GYERMEKKOR VÉGE könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A világ nagyvárosai fölött hatalmas űrhajók jelennek meg, és ezzel új korszak veszi kezdetét az emberiség számára. A mind társadalmi, mind technikai szempontból magasabbrendű idegenek békét és jólétet ígérnek a földlakóknak, ám bizonyos korlátokat is szabnak a fejlődésnek.
Jóindulatuk és segítőkészségük azonban talán csak álca, máskülönben miért kerülnék a személyes kapcsolatot az emberekkel? Vajon milyen súlyos titkot rejtegetnek?”“Arthur C. Clarke nagy hatású regénye az SF valódi klasszikusa, újbóli megjelentetésével a nemrég elhunyt szerző előtt tisztelgünk. Kiadásunk javított és bővített, olyan szövegrészekkel, amelyek most olvashatók először magyarul.”


Clarkenak sikerül egy igazán izgalmas utópiát vagy dísztópiát (mindenki döntse el maga) megálmodnia és papírra vetnie.
“A világ nagyvárosai fölött hatalmas űrhajók jelennek meg, és ezzel új korszak veszi kezdetét az emberiség számára. A mind társadalmi, mind technikai szempontból magasabbrendű idegenek békét és jólétet ígérnek a földlakóknak, ám bizonyos korlátokat is szabnak a fejlődésnek. Jóindulatuk és segítőkészségük azonban talán csak álca, máskülönben miért kerülnék a személyes kapcsolatot az emberekkel? Vajon milyen súlyos titkot rejtegetnek?”
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A GYERMEKKOR VÉGE

Könyv adatok
Cím: A GYERMEKKOR VÉGE

Szerző: CLARKE, ARTHUR C.

Kiadó: Metropolis Media Group Kft.

Oldalszám: 240 oldal
Megjelenés: 2008. december 31.
ISBN: 9789639866072

Olvasni online A GYERMEKKOR VÉGE könyv ingyen

comments powered by Disqus