A Wadon királyai

April 28, 2019

Nicholas Eames - A Wadon királyai

Letölteni A Wadon királyai könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A dicsőség sosem megy ki a divatból!

Egykor legendás harcosok voltak. Clay Cooper és bandája, a Saga a legjobbak között is a legjobb volt. Rettegték a nevüket, világszerte a zsoldoscsapatok királyainak számítottak.

Aztán szögre akasztották a kardot, megnősültek, megöregedtek, elhíztak, alkoholisták lettek - súlyos esetben mind a négy egyszerre. A dicső időknek mindörökre vége, marad a család és merengés az elmúlt szép napok felett.

Egy nap azonban Gabriel, az egykori frontember kopogtat be Clay ajtaján végső kétségbeesésében: a lánya ugyanis a világ túlsó felén rekedt egy város falai közt, amelyet szörnyek hordája ostromol.

A két férfinek össze kell szednie a bandát egy utolsó turnéra, hogy együtt átvágjanak a Belwadonon. Biztosak lehetnek benne: elvadult kannibálok, fejvadászok, bosszúszomjas istenek és mindenféle szörnyeteg állja majd útjukat. A legnagyobb veszélyt azonban maga a Horda jelenti. Ha Clay és a banda le akarják győzni, ismét hinniük kell abban - és el kell hitetniük öregedő társaikkal és a feltörekvő ifjakkal egyaránt -, hogy érdemes mindent kockára tenni a mindenkori zsoldosok legértékesebb fizetségéért: az örök dicsőségért.

Induljon hát a búcsúturné!

A Wadon királyai

Könyv adatok
Cím: A Wadon királyai

Szerző: Nicholas Eames

Kiadó: Fumax Kiadó

Oldalszám: 520 oldal
Megjelenés: 2018. június 11.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634700272
Méret: 142 mm x 198

Olvasni online A Wadon királyai könyv ingyen

comments powered by Disqus