111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS

April 28, 2019

Peter Eickhoff - 111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS

Letölteni 111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Ha azt hittük, már mindent tudunk Bécsről, tévedtünk: Európa egyik legszebb városa újra és újra meglepi a visszatérő turistákat. A város történelme kétségkívül sokféle szemüvegen keresztül nézhető, melynek segítségével a jelenkort is újraértelmezhetjük.
A kötet szerzője, Peter Eickhoff a világhírű látványosságok helyett most 111 különleges, szokatlan, meglepő, felkavaró, szórakoztató és csodás helyre kalauzol bennünket: az egykori monarchia diszkrét rejtekajtói mögé éppúgy, mint a modern Bécs feltűnő, kivilágított és népszerű szórakozóhelyeire, posztmodern kávéházakba, régi vendéglőkbe (beisl), vagy éppen régen elfeledett hátsó udvarokba.
A kötetben sokféle izgalmas kérdésre választ kaphatunk. Hova temetkeznek titkon az írók? Melyik az a szálloda, ahol a legromantikusabb randevút szervezhetjük meg? Hol van az a hely, ahol Bécs gonosz és kedves arca egyaránt megmutatkozik? És vajon hol látható egy elvetemült gyilkos kiállított koponyája?
A helyszínek e bámulatosan változatos egyvelege még a helybeliek számára is sok meglepetést tartogat, és a hagyományos turistakalauzok kiváló kiegészítése.


111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS

Könyv adatok
Cím: 111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS

Szerző: Peter Eickhoff

Kiadó: Kossuth Kiadó

Oldalszám: 240 oldal
Megjelenés: 2019. április 25.
ISBN: 9789630994668
Méret: 205 mm x 134 mm x 25 mm

Olvasni online 111 KÜLÖNLEGES HELY - BÉCS könyv ingyen

comments powered by Disqus