50 euróval a világ körül [előrendelhető]

April 28, 2019

Christopher Schacht - 50 euróval a világ körül

Letölteni 50 euróval a világ körül [előrendelhető] könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Természetesen lényegesen többet éltem át a világ körüli utam négy éve alatt, mint amennyi elfért a könyv két borítólapja között. De azt szeretném, hogy az olvasó is részese legyen a legizgalmasabb, legcsodálatosabb, legviccesebb és legkülönösebb pillanatoknak. Ki tudja, ezzel talán kedvet csinálok másoknak, hogy több mindent átéljenek!
Áttekintés: 45 ország - 1512 nap - Több mint 100.000 kilométer vízen és földön - A 7 új világcsoda közül 5 megtekintése - 4 új nyelv - 4 bölcsességfoggal kevesebb - Különleges találkozások - Új barátságok - Irigységet kiváltó képek - Undorkeltő ételek - Élet-megváltó ismeretek - Sok-sok kaland…
És most - indulás!
”- Te megbolondultál! -, mondta fejcsóválva az egyik barátom és hozzátette: - Fogalmam sincs, hogyan leszel képes ilyen kevés pénzzel végigcsinálni ezt az egészet!
Az “egész” ezt jelentette: Meg akartam próbálni körbe utazni a Földet. Méghozzá 50 euróval a zsebemben és minden konkrét terv nélkül. Illetve az volt a terv, hogy ne legyenek terveim. Elindulni és aztán nézni, merre sodor az élet. Addig maradok, ameddig akarok ott, ahol jól érzem magam, és ha a kedvem úgy szottyan, tovább indulok. Határidő és konkrét cél nélkül. És ez tökéletesen ellentétes az addigi életemmel. Szóval szabadság!
- Nem akartál te eredetileg továbbtanulni? És hol fogsz aludni? Ki mossa a szennyesedet? - néhány kérdés kifejezetten vicces. Mintha egy mosógéptől függene az életem…Természetesen megtettem a szükséges előkészületeket. Megtudakoltam, hogy mit visznek magukkal a többi “hátizsákosok” (az interneten jó pár blog és vlog található erről), beszereztem egy használható sátrat, beadattam néhány oltást és elintéztem a

50 euróval a világ körül [előrendelhető]

Könyv adatok
Cím: 50 euróval a világ körül [előrendelhető]

Szerző: Christopher Schacht

Kiadó: K.U.K KIADÓ

Oldalszám: 296 oldal
Megjelenés: 2019. május 24.
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155361838

Olvasni online 50 euróval a világ körül [előrendelhető] könyv ingyen

comments powered by Disqus