160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel

April 28, 2019

Vrábel Krisztina - 160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel

Letölteni 160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Az elismert blogger és a 160 grammos szénhidrátdiéta című könyvek szerzőjének legújabb könyve nem pusztán receptgyűjtemény - több annál. Kriszta az elmúlt években megmutatta, hogy egy egészségünkre és életünkre jó hatással levő diéta egyátalán nem ehetetlen, sőt, kifejezetten finom és ínycsiklandó tud lenni, ráadásul még a desszerteket sem nélkülözi. Mindemellett az ételek elkészítése egyszerű és olcsó, minden finomság bárki számára elérhető alapanyagokból áll - lemondás nélkül.
A sorozat harmadik könyvébe a közel 70 új recept mellett olyan hétköznapi, egyszerű és könnyed ám rendkívül hatásos életmódtanácsok is bekerülnek, melyekkel még hatékonyabban javíthatjuk közérzetünket, egészségünk állapotát és testünk működését. A szerző egy orvos és egy képzett dietetikus tanácsait kikérve állította össze javaslatait, melyek nem igényelnek nagy befektetést, mégis hatékony változást hoznak életünkbe.

160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel

Könyv adatok
Cím: 160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel

Szerző: Vrábel Krisztina

Kiadó: Central Médiacsoport (Sanoma)

Sorozat: 160 g szénhidrátdiéta
Oldalszám: 200 oldal
Megjelenés: 2016. november 21.
ISBN: 9789633412299
Méret: 218 mm x 218 mm x 12 mm

Olvasni online 160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel könyv ingyen

Vrábel Kriszta, ételfotós, gasztroblogger, két kisfiú édesanyja

"10 éve írom a Dolce Vita gasztroblogot. Megszámlálhatatlan mennyiségű receptet próbáltam ki, formáltam a magam ízlésére, vagy találtam ki az elmúlt időszakban. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az alapanyagokról, ételekről, táplálkozásunkról. Ezt a tudást szeretném felhasználni arra, hogy olyan recepteket osszak meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, és ami a legfontosabb, élvezetesen.

Azt az étrendet mutatom be a 160 g oldalon, amely nekem segített kigyógyulni az inzulinrezisztenciából, amellyel újra egyensúlyba (és versenysúlyba) kerültem.

Jelszavam: 'Slow food, slow carb'. Azaz válts természetesre, egyél valódi ételeket!"
comments powered by Disqus