A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint

April 28, 2019

Kertész Erzsi - A feltaláló -  Most én olvasok! 1. szint

Letölteni A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”- sorozatot építünk.
A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit, Finy Petra, Gévai Csilla és Igaz Dóra után most Kertész Erzsi folytatja a sort Fecó történetével. Fecó amióta csak az eszét tudja, feltaláló akart lenni. A magától játszó zongora és a mindig kapuba guruló focilabda után végre kialakítja a műhelyét, és egy komolyabb találmányon kezdi törni a fejét. El is készül a repülő cipő, csakhogy ez már olyan okos szerkezet, hogy néha magától is szárnyra kel. Ebből aztán nagy kalamajka lesz…

A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint

Könyv adatok
Cím: A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint

Szerző: Kertész Erzsi

Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT

Megjelenés: 2017. október 13.
ISBN: 9789634103158

Olvasni online A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint könyv ingyen

1975-ben született Mezőkövesden. Az ELTE Pszichológia szakán szerzett A diploma megszerzése után, szakirányú képzés keretében munka- és szervezetpszichológusi képesítés megszerzése után iskolapszichológusként dolgozott, majd humán erőforrás tanácsadással, tréningekkel, vezetőképzéssel, szervezetfejlesztéssel foglalkozott, Több nagyvállalatnál is tevékenykedett pszichológusként.Írással viszonylag későn, a gyes ideje alatt kezdtett el foglalkozni.
Két kisfia van, családjával Gödöllőn él.

comments powered by Disqus