A barna szemű lány / Travis testvérek 4.

April 28, 2019

Lisa Kleypas - A barna szemű lány / Travis testvérek 4.

Letölteni A barna szemű lány / Travis testvérek 4. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A rendezvényszervező Avery Crosslin lehet a houstoni társaság feltörekvő csillaga, de ő maga nem hisz a szerelemben… legalábbis abban nem, hogy számára is létezik. Amikor találkozik Joe Travisszel, a gazdag agglegénnyel, akit esküvői fotósnak vél, egyáltalán nem áll szándékában hagyni, hogy a férfi levegye a lábáról. Ám Joe olyan férfi, aki megszerzi, amit akar, és Avery nem tud ellenállni egy vonzó déli férfiú és egy forró nyári este kísértésének.

Az egyéjszakás kaland után azonban Avery szilárdan elhatározza, hogy a dolog nem történhet meg többször. A Joe-hoz hasonló férfiak csakis bajt okozhatnak a hozzá hasonló nőnek, és ő nem engedheti meg magának, hogy elvonják a figyelmét, mivel őt bízták meg az év esküvőjének megszervezésével, amelyen a karrierje áll vagy bukik.

De a bonyodalmak ijesztő gyorsasággal szaporodnak, veszélybe sodorva az esküvőt, különösen, miután a menyasszony megdöbbentő titkai napvilágra kerülnek. S mivel közben Joe világossá teszi, hogy nem fogja könnyen feladni, Avery kénytelen szembenézni félelmeivel, amelyek a múltjában gyökereznek, és amelyekről legszívesebben megfeledkezne.

Végül a pattanásig feszült helyzetben Avery élete legkeményebb döntésére kényszerül. Mindent - beleértve a karrierjét és jól őrzött szívét is - kockára kell tennie, hogy megtudja, mi az, ami igazán számít.

A barna szemű lány / Travis testvérek 4.

Könyv adatok
Cím: A barna szemű lány / Travis testvérek 4.

Szerző: Lisa Kleypas

Kiadó: GABO KIADÓ

Oldalszám: 332 oldal
Megjelenés: 2019. április 05.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634066859

Olvasni online A barna szemű lány / Travis testvérek 4. könyv ingyen

comments powered by Disqus