A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez

April 28, 2019

Sylvia Löhken - A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez

Letölteni A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Türelmesen meghallgat másokat, előbb gondolkodik, csak utána beszél. Egy találkozókkal teli nap után szívesen van egyedül. Jobban szereti, ha kevés, de igazán jó barát veszi körül. Ezek a visszahúzódó vagy introvertált emberek legfőbb jellemzői.
Ebből a könyvből most megtudatja, hogyan érvényesítheti visszahúzódó emberként erősségeit a szakmai- és magánéletben, például jó koncentrációs képességét, analitikus gondolkodását vagy függetlenségét. A jól bevált stratégiák segítik, hogy a kapcsolataiban, tárgyalások vagy viták alkalmával jól szerepeljen és legyőzze az akadályokat. Megtudhatja, hogy befelé forduló ember létére hogyan válhat sikeres vezetővé a saját személyes stílusával, és hogyan dolgozzon hatékonyan együtt extrovertált munkatársaival.
A szerző a legfrissebb pszichológiai kutatások alapján, sok gyakorlati példával szemlélteti, mi a különbség az introvertált és extrovertált emberek között. Segít áttekinteni a családi és baráti körben zajló beszélgetéseket is az introvertált ember szemszögéből. Számtalan tanáccsal szolgál, hogyan éljen partnerével vagy egyedül, és hogyan bánjon az introvertált és extrovertált gyermekekkel.
Dr. Sylvia Löhken PhD fokozatú nyelvész és kommunikációs szakértő, emellett okleveles coach. Oktatói és kutatói tevékenységét követően tíz évig volt a DAAD (Német Akadémiai Csereszolgálat) vezető beosztású munkatársa Németországban és Japánban. 2003 óta az introvertált személyiségtípusú emberek tanácsadója.

A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez

Könyv adatok
Cím: A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez

Szerző: Sylvia Löhken

Kiadó: Libri Kiadó

Megjelenés: 2016. szeptember 19.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633109144

Olvasni online A csend ereje - A zárkózott ember útja a sikerhez könyv ingyen

comments powered by Disqus