A babaház úrnője

April 28, 2019

BURTON, JESSIE - A babaház úrnője

Letölteni A babaház úrnője könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Amszterdam, 1686. A tizennyolc éves Petronella Oortman a városba érkezését követően elfoglalja helyét dúsgazdag kereskedő férje, Johannes Brandt oldalán. Hamarosan rá kell azonban ébrednie, hogy az élete nem pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzelte. A Brandt-ház ugyanis szívfacsaró titkokat rejt.
Nella kétségbeesetten igyekszik eligazodni a bonyolult viszonyok között, miközben újfajta rettegés költözik az életébe: felbukkan egy titokzatos személy, egy miniatűrkészítő, aki rejtélyes küldeményeivel mintha az ő sorsát igyekezne egyengetni. Mintha ismerné a lány által csak tudni vágyott rejtélyeket…
Jessie Burton a női sors és a szabadságvágy örök témáit járja körül, miközben regényének lapjain megelevenednek a tizenhetedik század végi Amszterdam hétköznapjai.

Jessie Burton 1982-ben született. Első regénye, A babaház úrnője 2014-ben jelent meg, amelyet Anglia legnagyobb könyvesbolthálózata, a Waterstones az év könyvévé választott. 2015-ben 31 nyelven jelenik meg a regény. A szerző jelenleg második művén dolgozik.

A babaház úrnője

Könyv adatok
Cím: A babaház úrnője

Szerző: BURTON, JESSIE

Kiadó: Libri Kiadó

Oldalszám: 496 oldal
Megjelenés: 2015. március 19.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633103722

Olvasni online A babaház úrnője könyv ingyen

comments powered by Disqus